Zoeken naar mindfulness weekend retreat

mindfulness weekend retreat
Mindfulness Weekend Kennismaken met Mindfulness.
Ben je al geoefend en wil je nog meer de diepte in, bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen aan een Mindfulness programma, kijk dan naar ons Mindfulness Vervolg weekend! Twijfel je, bel ons dan gerust even. Dit Mindfulness weekend is inclusief.:
Mindfulness weekend RetreatYourself.
Retreat Yourself heeft in alle opzichten mijn verwachtingen overtroffen! Het was een eye opener waar ik altijd dankbaar voor zal zijn. Wat een geweldig mooi weekend. Veel geleerd van de mindfulness sessies en heerlijke yoga. Wat een locatie! En wat ik heb ik lekker gezond gegeten, ook van deze ervaring en hoe het te bereiden heb ik veel geleerd.
Boek een mindfulness weekend op de Veluwe Bezielen Academy.
Bezielen Academy werkt bij dit mindfulness weekend samen met de Universiteit van Maastricht, dat een internationaal Engelstalig onderzoek uitvoert naar verschillende staten van bewustzijn. Het onderzoek bestaat uit online vragenlijsten en taken vooraf, tijdens en na afloop van het weekend.
Mindful weekend in Friesland Happysoultravel.nl.
naar alle mindfulness reizen. Mindfulness weekend in Friesland. Tijdens dit weekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven.
Weekend retreats op het gebied van Mindfulness en Yoga.
Mindfulness Yoga weekend in Friesland 3 dagen. Wil jij leren hoe je zowel mindfulness als yoga op een toegankelijke manier kunt toepassen in je dagelijkse leven? En tussen de workshops door een ontspannen wandeling door de bossen of een fietstocht langs de friese meren maken? Neem dan deel aan dit weekend. Yoga weekend aan zee 3 dagen. Dit yoga weekend vindt plaats in Domburg op een fantastische locatie, voorzien van alle luxe. Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand. Gedurende dit geheel verzorgde weekend worden verschillende workshops Hatha, Yin en Easy flow Yoga gegeven. Yoga Ayurveda weekend 3 dagen. Wil jij meer weten over de 5000 jaar oude holistische levenswijze uit India, en de bijbehorende Ayurvedische keuken? Geef je dan nu op voor dit weekend dat geheel in het teken van Ayurveda staat! Yoga Healthy Cooking weekend 3 dagen. Laat je een weekend lang inspireren door verschillende kookworkshops van Kyra de Vreeze! Tijdens dit Yoga Healthy Cooking weekend geeft Kyra op zaterdag en op zondag een kookworkshop waarin je alles leert over übergezonde en overheerlijke voeding. Oud Nieuw Yoga retreat in België 4 dagen.
Mindfulness weekend Mindfulness weekend Drenthe, Nederland. Facebook.
Gedurende een weekend mindfulness en meditatie beoefen je onder begeleiding van Ida en Wim het ervaren van de stilte om je heen en in jezelf. Vaak kom je daardoor eerst in contact met je innerlijke onrust, ook daar staan we bij stil.
Weekenden Happysoultravel.nl.
Dat doen we samen met de zeer ervaren mindfulness trainer Sabine van der Post met wie we al jaren mindfulnessweken in Spanje aanbieden. Na 20 retreats in Spanje geeft zij nu haar eerste retreat in Nederland, een primeur! Ga naar deze reis Prijzen data Boek deze reis. Data Eenpersoonskamer Tweepersoonskamer Beschikbaarheid. 12-14 juli 2019. Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc. In de tweepersoonsbedden staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst. Check de beschikbaarheid van Mindfulnessweekend aan de Hei terug naar overzicht. Hou me op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Happy Soul Travel. check terug naar overzicht. Yogaweekend in Zeeland. Ga mee tijdens één van onze eigen yogaweekenden in Zeeland! Dit doen we samen met topdocenten van o.a. Delight Yoga Amsterdam. Elk weekend wordt een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie onze eigen privé villa met binnenzwembad en sauna.
Weekend retreats vakanties FIT body mind.
Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind. Met de beste docenten en inspirerende workshops op onze prachtige locaties in Nederland Zeeland Castricum en Frankrijk Ardèche Provence omgeven door natuur, ruimte en rust. Veel vrije tijd om te wandelen in de duinen, aan zee of in de bergen en om te genieten van de optionele massages en/of coaching. Retraite motto: alles mag, niets moet! 2018 FIT body mind design by Studio Sille. Volg ons op Facebook. Volg ons op Instagram. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. info@fitbodymind.nl 06-41025309 Nederland. FIT body mind. De mooiste retraites met inspirerende workshops zoals yoga, mindfulness, Tai Chi en HSP.
Weekendretreat MindfulCentrum.
De Mindful Yoga Retreats zijn voor iedereen. Of je nu beginnend mindfulness of yoga beoefenaar bent, of een ervaren yogi, ik ontvang je graag. Er zijn slechts 14 plekjes. Zo kun je in een kleine, intieme en fijne groep jouw magische retreat beleven. Persoonlijk, met alle aandacht en vanuit liefde volledig verzorgd. We verblijven dit weekend bij Yogabee.
Mini-Retreat Mindful Matters.
Voor iedereen die op een ontspannen en comfortabele manier een weekend aandacht aan zichzelf wil geven. Voor iedereen die bewustwording zoekt. Een weekend weg met een beetje extra dus. Je kunt alleen komen of met een vriend of vriendin, alles is goed.

Contacteer ons