Meer resultaten voor mindfulness weekend nederland

mindfulness weekend nederland
Weekend retreats op het gebied van Mindfulness en Yoga.
Wij bieden verschillende weekend retreats aan op het gebied van yoga, mindfulness en voeding. Deze weekenden vinden plaats op verschillende locaties in Nederland: in een mooi verbouwde boerderij middenin de weilanden nabij de friese meren, een prachtig retraite centrum in Domburg op loopafstand van zee of in een luxe hotel in Bergen aan zee. Mindfulness Yoga weekend in Friesland 3 dagen.
Yoga weekend in Nederland aan zee Wereld van Yoga.
Home Yoga weekend Zandvoort aan zee. Zandvoort: heerlijk voor yoga en mindfulness weekend aan zee. Zandvoort is een heerlijke plek voor een yoga en mindfulness weekend. Zandvoort heeft mooie duinen, een prachtig strand en met een beetje geluk loopt er een hert door je straat.
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
Mindfulness meditatie weekend retreats en vakanties.
Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Meditatie en Mindfulness retreats. MEDITATIE MINDFULNESS RETREATS. 2018 FIT body mind design by Studio Sille. Volg ons op Facebook. Volg ons op Instagram. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. info@fitbodymind.nl 06-41025309 Nederland.
Retraitehuis met Vipassana, Metta, Shamatha meditatieweekend 2018 Mindfulnesstraining vlakbij Nederland, meditatie retraite 2018.
Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken. Boeddhistische meditatie avonden. Vakantie Mindfulness Meditatie. Mindfulnesstraining in de vakantie. Moe van IVF of ICSI. Voor ouder en Kind. Boeddhistische meditatie retraite. Weekend mindfulnesstraining v.a. Vipassana Metta Shamatha weekend. Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken.
3-daags Mindfulness-weekendmaar dan anders in Overijssel Brilliance of You.
3-daags Mindfulness-weekendmaar dan anders in Overijssel. Mindfulness beleven op een van de mooiste plekken in Nederland: het 4-sterren Landhuishotel en Bistro Herikerberg, centraal gelegen in Overijssel. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Ideaal voor een heerlijk lang weekend voor jezelf. Genieten van rust, ontspanning, natuur en Mindfulness.
Puurenkuur.
Ayurveda Detox Weekend. Lako, Ljubljana, Slovenië. Fasano, Bari/Brindisi, Italië. Lorca, Murcia/Alicante, Spanje. Relax Reboost weekend. Bad Nieuweschans, Nederland. Yogaweekend aan zee. Fontana Resort Bad Nieuweschans. Bad Nieuweschans, Nederland. MasQi The Energy House. Banyeres de Mariola, Alicante, Spanje. Kamalaya Wellness Sanctuary.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Mindfulness Training 2.0. Mindfulness voor Bedrijven. Mindful Leader Expeditie. Mindfulness en de Wetenschap. Yoga, Meditatie Mindfulness Retraites in centrum Helios, Heerde Nederland Veluwe. Verstilling en onthaasting. We ervaren momenteel veel stress in onze westerse maatschappij. In het hoofd zitten en teveel gedachten hebben is soms lastig. Verstilling en onthaasting is dan fijn. Tijdens dit weekend wordt de juiste aandacht en concentratie getraind om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Vipassana Retraite Weekend. Vipassana 10-daagse Retraite. Vipassana Trauma Retraite 7-daagse Stilte Retraite. Vipassana 5-daagse Retraite. Coaching Therapie Individuele begeleiding. FAQ Vipassana 10-daagse. Assisteren in een retraite. Vergoeding MBSR training. Ervaringen van de deelnemers. Jerome Stoel is als categorie 1 lid aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
46 Yoga Retreats en Vakanties in Nederland met Beoordelingen.
2 personen nu geïnteresseerd. 3-Daags Mindfulness Weekend op de Veluwe, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. 3 dagen / 2 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 1 persoon nu geïnteresseerd. 3-Daags Yoga en Wandel Weekend op Terschelling, Nederland.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Lees de faq. Mail ons: info@nuevennu.nl. Bel ons: 06 52 19 0503. De mindfulness groepstraining MBSR. Mindfulness individuele therapie. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland. Mindfulness vervolg-training avond. Mindfulness training tegen werk stress. De mindfulness trainers. Wat is mindfulness? Online workshop mindfulness.

Contacteer ons