Meer resultaten voor mindfulness weekend

mindfulness weekend
Mindfulness Weekend Kennismaken met Mindfulness.
Ben je al geoefend en wil je nog meer de diepte in, bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen aan een Mindfulness programma, kijk dan naar ons Mindfulness Vervolg weekend! Twijfel je, bel ons dan gerust even. Dit Mindfulness weekend is inclusief.:
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Online training Minder stress voor drukke moeders. Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf. Aan dek van de boot naar Texel voel je de wind in je haren en ben je meteen even helemaal weg.
Mindfulness weekend RetreatYourself.
MINDFULNESS YOGA WEEKEND. Dit Mindfulness Yoga weekend staat helemaal in het teken van rust, balans en tijd voor jezelf. Gedurende verschillende workshops kijken we naar hoe je zowel mindfulness als yoga op een toegankelijke manier kunt toepassen in je dagelijkse leven.
3-daags Mindfulness-weekendmaar dan anders in Overijssel Brilliance of You.
3-daags Mindfulness-weekendmaar dan anders in Overijssel. Mindfulness beleven op een van de mooiste plekken in Nederland: het 4-sterren Landhuishotel en Bistro Herikerberg, centraal gelegen in Overijssel. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Ideaal voor een heerlijk lang weekend voor jezelf. Genieten van rust, ontspanning, natuur en Mindfulness.
MindFulness weekend Mindful Genieten.
Een quick MindFulness retraite in een lang weekend! Hoe zou het zijn als je na dit MindFulness weekend weer helemaal bent opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis gaat? Wij bieden een MindFulness training aan in 3 dagen, elk dagdeel een thema met theorie en praktijk oefeningen, een quick MindFulness retraite training maar dan wat sneller!
Mindfulness Weekend Maria ter Beek.
Je hebt alle tijd en ruimte om je heen om weer op te laden, om weer tot jezelf te komen. De omgeving is prachtig en tijdens het weekend neem ik je mee in Mindfulness, meditatie en hele rustige vormen van Yoga Restorative Yoga/ Yin Yoga/ Yoga Nidra.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Naast individueel innerlijk schouwen is er ook ruimte voor het delen en verbinden met elkaar als je dat wilt. Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken.
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
Mindfulness vakantie Kop in de Wind.
Mindfulness is er dan ook op gericht je te leren die ballon door te prikken en het hier en nu te beleven. Een mindfulness weekend is een spirituele reis waar je technieken en manieren ontdekt om dit te doen. Retraite weekend: naar waar?
MINDFULNESS WEEKEND TERSCHELLING.
PRIVÉ SESSIES MINDFULNESS. YOGA MINDFULNESS COMBILESSEN. MINDFULNESS REIZEN EVENTS. MINDFULNESS ZELFLIEFDE EVENT. MINDFULNESS WEEKEND TERSCHELLING. MINDFULNESS REIS GHANA. MINDFULNESS KICK OFF TRAINING. MINDFULNESS STRESSREDUCTIE TRAINING. PRIVÉ SESSIES MINDFULNESS. YOGA MINDFULNESS COMBILESSEN. MINDFULNESS REIZEN EVENTS. MINDFULNESS ZELFLIEFDE EVENT. MINDFULNESS WEEKEND TERSCHELLING.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Is het stilte retraite weekend voor mij geschikt? Door de vrije opzet, dagelijkse mindfulness lessen en individuele contactmomenten is ons mindfulness retraite weekend ideaal als je nog onervaren bent met mindfulness of retraites. Als je nog nooit hebt gemediteerd of het nog moeilijk vindt is dit een goed begin.
Mindfulness weekend Mindfulness weekend Drenthe, Nederland. Facebook.
Gedurende een weekend mindfulness en meditatie beoefen je onder begeleiding van Ida en Wim het ervaren van de stilte om je heen en in jezelf. Vaak kom je daardoor eerst in contact met je innerlijke onrust, ook daar staan we bij stil.

Contacteer ons