Resultaten voor mindfulness maex edel

mindfulness maex edel
Leven in de maalstroom Leven in de Maalstroom.
Leren Mediteren Een workshop van een dag voor iedereen die wil leren mediteren., gebaseerd op het gelijknamige boek van Edel Maex. Op maandag 21 januari 2019 van 9.30 tot 16.30 u in Ter Dennen te Westmalle. Je kunt het intakeformulier online invullen. Mindfulness en Communicatie.
Vind mindfulness edel maex op Marktplaats.nl.
Mindfulness in de maalstroom van je leven Edel Maex. Mindfulness in de maalstroom van je leven edel maex psychiater edel maex toont ons een manier om om te gaan met de maalstroom die het leven is en om rust te vinden in onszelf: mindfulness.
Mindfulness van Edel Maex Boek en recensies Hebban.nl.
In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen die ver in de toekomst liggen, leer je met een milde open aandacht aanwezig te zijn bij wat nu is. MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf.
Luisteren Leven in de Maalstroom.
Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site. Een afspraak voor een intakegesprek of een follow-upgesprek kun je maken via de afsprakenplanning van ZNA. 03 280 35 05. Copyright 2016, Edel Maex.
bol.com Mindfulness, Edel Maex 9789020965162 Boeken.
MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Ook als het leven je deze rust niet gunt, geeft mindfulness je de vrijheid goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf erin te verliezen. Psychiater Edel Maex toont ons een manier om om te gaan met de maalstroom die het leven is en om rust te vinden in onszelf: mindfulness.
Mindful website: Edel Maex / Leven in de maalstroom.
Edel Maex is verbonden aan het ziekenhuis ZNA Middelheim te Antwerpen. Hij schreef onder andere Mindfulness Leven in de maalstroom, Werken met mindfulness, Open mind Anders kijken naar de werkelijkheid en Dit is de plaats Over zen, mindfulness en mededogen.
Mindfulness Uitgeverij Lannoo.
In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen die ver in de toekomst liggen, leer je met een milde open aandacht aanwezig te zijn bij wat nu is. MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf.

Contacteer ons