Meer resultaten voor mindfulness edel maex boek

mindfulness edel maex boek
Edel Maex Oosterse Filosofie Bewegingsleer Bruna.nl.
Het mooi vormgegeven en geïllustreerde boekje zorgt voor de nodige achtergrondinformatie bij de oefeningen. Werken met mindfulness CD. De meditatiecd's' bij de bestseller van Edel MaexIn zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd.
Mindfulness door Edel Maex Boek Managementboek.nl.
Over Edel Maex. Edel Maex werkt als psychiater in het ZNA Middelheim Ziekenhuis in Antwerpen, waar hij al jaren trainingen geeft in Mindfulness Based Stress Reduction MBSR. Andere boeken door Edel Maex. Klik op de sterren om een beoordeling te geven. Schrijf een recensie. Gemiddelde 3 stemmen. 4.5 /5 sterren. Lezersrecensie van Mindfulness. Wat vindt u van dit boek?
bol.com Edel Maex Boeken kopen? Kijk snel!
In dit boek legt dé grote autoriteit over mindfulness uit hoe je anders kunt aankijken tegen de wereld en het leven en zo je leven Meer. zen en religie in tijden van wetenschap. Edel Maex over de gemeenschappelijke kern van zen en religie In deze moderne tijden van wetenschap lijkt religie overbodig Meer.
Boeken Edel Maex De Slegte.
29 uitgaven gevonden in Edel Maex. Sorteer op: Prijs. De helende kracht van meditatie. De helende kracht van. De helende kracht van meditatie. Zet op verlanglijst. Werken met mindfulness / Emoties CD. Werken met mindfulness. Werken met mindfulness / Emoties CD.
Vind mindfulness edel maex op Marktplaats.nl.
Mindfulness Edel Maex. Mindfulness edel maex in de maalstroom van je leven boek is in zeer goee staat! Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Mindfulness Edel Maex. Edel maex mindfulness in de maalstroom van je leven. Ophalen of Verzenden.
Mindfulness Paperback Edel Maex Boek Bruna.nl.
Mindfulness Edel Maex. Geef een beoordeling van 1 tot 5 sterren. Afzender tonen als. 5 / 5 Recensie. Tevens mooi naslagwerk. 4 / 5 Recensie. Leest prettig omdat de uitleg/ tekst erg duidelijk is. Staan mooie verhalen/ uitspraken in die echt iets toevoegen. Is een boek wat je snel uit leest maar zeker ook een boek dat je vaker nog eens erbij pakt om er stukken uit terug te lezen.
bol.com Wat mindfulness niet is, Edel Maex 9789401448574 Boeken.
Toen kwam de hype, met alle misverstanden en valse verwachtingen van dien. Nu moeten we vooral moeite doen om uit te leggen wat mindfulness niet is. In dit verfrissende en uitdagende boek keert Edel Maex terug naar de kern van mindfulness.
bol.com Mindfulness, Edel Maex 9789020965162 Boeken.
Is psychiater in Antwerpen, zenboeddhist en trainer in Mindfulness Based Stress Reduction. Met zijn boek Mindfulness maakte hij grote indruk. Van het boek zijn inmiddels vele tienduizenden exemplaren verkocht. Edel Maex begeleidt en superviseert Mindfulness-trainingen en geeft lezingen en seminaries aan leidinggevenden in bedrijven.
Mindfulness van Edel Maex Boek en recensies Hebban.nl.
MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Ook als het leven je deze rust niet gunt, geeft mindfulness je de vrijheid goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf erin te verliezen. Religie Spiritualiteit Aantal paginas.
Mindfulness, Edel Maex 9789020965162 Boek bookspot.nl.
Terug naar inloggen. Groter Het boek omdraaien. in de maalstroom van je leven. In Mindfulness leer je hoe je steeds weer de rust en helderheid in jezelf kunt opzoeken. Ook wanneer het leven je deze rust niet gunt, leer je zo goed mogelijk om te gaan met wat zich aandient. Edel Maex, psychiater in het ZNA Middelheim, Antwerpen, geeft al jaren, aan steeds grotere groepen mensen, trainingen in Mindfulness.

Contacteer ons