Op zoek naar edel maex mindfulness download?

edel maex mindfulness download
Mindful website: Edel Maex / Leven in de maalstroom.
Edel Maex is verbonden aan het ziekenhuis ZNA Middelheim te Antwerpen. Hij schreef onder andere Mindfulness Leven in de maalstroom, Werken met mindfulness, Open mind Anders kijken naar de werkelijkheid en Dit is de plaats Over zen, mindfulness en mededogen.
bol.com Mindfulness, Edel Maex 9789020965162 Boeken.
MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Ook als het leven je deze rust niet gunt, geeft mindfulness je de vrijheid goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf erin te verliezen. Psychiater Edel Maex toont ons een manier om om te gaan met de maalstroom die het leven is en om rust te vinden in onszelf: mindfulness.
Object moved.
Leven in de maalstroom Leven in de Maalstroom.
Leren Mediteren Een workshop van een dag voor iedereen die wil leren mediteren., gebaseerd op het gelijknamige boek van Edel Maex. Op maandag 21 januari 2019 van 9.30 tot 16.30 u in Ter Dennen te Westmalle. Je kunt het intakeformulier online invullen. Mindfulness en Communicatie.
Luisteren Leven in de Maalstroom.
Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site. Een afspraak voor een intakegesprek of een follow-upgesprek kun je maken via de afsprakenplanning van ZNA. 03 280 35 05. Copyright 2016, Edel Maex.
Luisterboek downloaden Werken met mindfulness basisoefeningen van Edel Maex.
Klantenservice en veelgestelde vragen. Werken met mindfulness basisoefeningen. Met dit luisterboek kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Inclusief ebook pdf met achtergrondinformatie bij de oefeningen. e-boek pdf meegeleverd. voorgedragen door de auteur. 0 uur 55 min. mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app.
323 Geleide Meditatie Oefeningen mp3.
Download Geleide Meditatie Oefeningen. Onderstaande geleide meditatie oefeningen zijn gedeeld door de volgende trainers en organisaties.: Sounds True biedt digitale transformerende programma's' om je te helpen een liefdevol en zinvol leven te leiden. Bij de mindfulness oefeningen vind je o.a. meditaties van Edel Maex, Bettina Heddes en Tara Brach.

Contacteer ons