Op zoek naar mindfulness weekend aan zee?

mindfulness weekend aan zee
Retreats aan Zee.
Diepe ontspanning nieuwe energie met mindfulness, meditatie, yoga, tai chi. Praktische tips rituals voor jouw rust ontspanning. Strandwandelingen om weer op te laden. Tijd om het beste van Ibiza of jouw plek aan zee in Nederland te ervaren. Persoonlijke tips voor de leukste restaurants, cafés en pop-up events. Nieuwe inspiratie opdoen een boost voor jouw creativiteit. Veel lachen genieten van het moment. Met professionele, intuïtieve begeleiding en persoonlijke aandacht van top coach ontspanningsexpert Cindy Ritmeester. Agenda Retreats aan Zee 2018 2019. Privé Coaching Retreat Ibiza op maat. Nog beperkte beschikbaarheid voor november december 2018. Nu ook te boeken voor 2019. Privé Coaching Weekend aan Zee in Nederland op maat.
http//www.zijnaanzee.nl.:
Voor het huren van het huis zie tabblad huren huis. Er worden voorlopig, i.v.m. mijn andere werkzaamheden, geen trainingen gegeven. Van harte welkom op deze zijn aan zee site, praktijk voor mindfulnesstraining! Wat is mindfulness? Een mindfulnesstraining is vooral een praktische training.
Mindfulness en Yin Yoga weekend aan zee op Vlieland.
01, 02, 03 november 2019. Mindfulness Yin Yoga weekend Vlieland. Mindfulness, Yin Yoga en Welness op Vlieland! 2018: 2, 3, 4 November uitverkocht. 29, 30, 31 maart. 5, 6, 7 juli. 1, 2, 3 november. Gun jezelf een verzorgd en luxe Mindfulness en Yogaweekend direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf. Aan dek van de boot naar Texel voel je de wind in je haren en ben je meteen even helemaal weg.
Weekend retreats op het gebied van Mindfulness en Yoga.
Wij bieden verschillende weekend retreats aan op het gebied van yoga, mindfulness en voeding. Deze weekenden vinden plaats op verschillende locaties in Nederland: in een mooi verbouwde boerderij middenin de weilanden nabij de friese meren, een prachtig retraite centrum in Domburg op loopafstand van zee of in een luxe hotel in Bergen aan zee.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
Retraite aan zee. In de duinen bij Egmond aan den Hoef ligt Retraitehuis Bloeiplaats, een bijzondere plek voor een stilte retraite aan zee. Retraitehuis Bloeiplaats is een kleinschalig retraitehuis dat je uitnodigt om uit te waaien, bezinnen, voelen en zijn.
Oase Weekend aan Zee 365 Mindful.
Dan is het Oase Weekend aan Zee in het prachtige Badhotel Domburg vast iets voor jou! Pilates-docent Marjolijn van reviveyourlife.nu en mindfulness coach Ingrid van 365 Mindful bieden je een 3-daags retreat-programma aan. Na afloop ga je ontspannen, opgewekt en vol energie weer naar huis!
Yoga weekend in Nederland aan zee Wereld van Yoga.
Home Yoga weekend Zandvoort aan zee. Zandvoort: heerlijk voor yoga en mindfulness weekend aan zee. Zandvoort is een heerlijke plek voor een yoga en mindfulness weekend. Zandvoort heeft mooie duinen, een prachtig strand en met een beetje geluk loopt er een hert door je straat.
MINDFULNESS WEEKEND TERSCHELLING.
In dit mindfulness weekend heb je alle tijd en mogelijkheid om stil te staan. Met aandacht voor jezelf, de prachtige natuur en de andere deelnemers waarmee je ervaringen uitwisselt. Rust, vertraging, stilte en gezelligheid met elkaar. De stilte, het bos, de zee en duinen helpen je om te ontspannen. Je keert met je aandacht naar binnen en gaat naar buiten, de natuur in. Concreet gaan we deze mindfulness oefeningen doen.: Meditatie aan zee.
Weekend retreats vakanties FIT body mind.
Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind. Met de beste docenten en inspirerende workshops op onze prachtige locaties in Nederland Zeeland Castricum en Frankrijk Ardèche Provence omgeven door natuur, ruimte en rust. Veel vrije tijd om te wandelen in de duinen, aan zee of in de bergen en om te genieten van de optionele massages en/of coaching. Retraite motto: alles mag, niets moet! 2018 FIT body mind design by Studio Sille. Volg ons op Facebook. Volg ons op Instagram. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. info@fitbodymind.nl 06-41025309 Nederland. FIT body mind. De mooiste retraites met inspirerende workshops zoals yoga, mindfulness, Tai Chi en HSP.

Contacteer ons