Resultaten voor cursus mindfulness nijmegen

cursus mindfulness nijmegen
Zen.nl Mindfulness.
Bergen op Zoom. Effecten van de cursus. Prijzen en kortingen. Zen en management. Informatie over Zen Incompany. ZenActueel Archief 2018. ZenActueel Archief 2017. ZenActueel Archief 2016. ZenActueel Archief 2015. Zen in de media. Algemene info Zen.nl. Stichting vrienden van Zen.nl. Zoeken op Zen.nl. Vind hier de locatie dicht in de buurt. Zen en management. Zoeken op Zen.nl. Zen.nl Nederland Mindfulness.:
Mindfulness Nijmegen Mindfulness Trainingen.
Home Mindfulness Nijmegen. Data mindfulness Nijmegen. Op het ogenblik vinden er geen SeeTrue mindfulness trainingen in Nijmegen plaats. Andere plaatsen waar SeeTrue-trainingen geeft: Mindfulness Eindhoven en Minfdulness Zutphen. Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.
Radboudumc Mindfulness Radboudumc Centrum voor Mindfulness.
Het Radboudumc Centrum voor Mindfulness is een nationaal expertisecentrum voor de toepassing en wetenschappelijke evaluatie van mindfulness-based interventies in de gezondheidszorg en daarbuiten. Tevens bieden wij scholings en opleidingsmogelijkheden op het gebied van mindfulness. By Kelly Speijers. In Het Centrum.
MijnKeerpunt training MBSR Mindfulness Nijmegen.
Veelal is een presentatie op locatie, maar het is ook mogelijk om via MijnKeerpunt een geschikte locatie in de omgeving van Nijmegen te vinden. In het Blogdeel van deze site schrijf ik over onderwerpen die mij bezig houden en die direct of indirect iets te maken hebben met mindfulness.
De MindfulnessFabriek Nijmgen: Professionals in mindfulnesstraining / aandachttraining MindfulnessFabriek Nijmegen.
In een voorgesprek met de trainer krijg je heldere informatie over de inhoud en opbouw van de training. Eventueel onderzoeken we samen wat mindfulness of ontspanningstraining voor je kan betekenen en welke training mindfulness of ontspanning het beste aansluit bij je behoefte van dit moment. Tijdens de training heb je direct contact met de trainer via telefoon, sms, whatsapp, mail of Facebook. De mindfulnesstraining van De MindfulnessFabriek Nijmegen wordt veelal vanuit het aanvullend pakket vergoed.
Mindfulness: 17 Trainingen, Cursussen in Nijmegen, Tests Artikelen.
place Nijmegen en 1 andere regio. Mindfulness training/coaching op Maat Tijdens een orientatie gesprek verkennen we hoe intensief u aan de slag wil gaan met de mindfulnessbo. In-company / Maatwerk 640 warning. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.
Han Fortmann Centrum Nijmegen.
6523 PP Nijmegen. m 06 50 63 32 99. Neem contact met mij op. 2017 Han Fortmann Centrum. Beheer Sitemap Algemene voorwaarden. Yoga, boeddhisme, sjamanisme. Meditatie vrij entree. Dag van de Inspirerende Film. Zinspiratie op zondag. Twintig jaar Inspirerende Films. Opleiding en coaching. Opleiding tot leraar Mindfulness Yoga. Opleiding tot bedrijfsfacilitator Mindfulness.
Mindfulness trainingen Nijmegen MBSR MBCT lid VMBN.
Nijmegen Mindfulness coaching. Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten. Coaching Altijd vergoeding voor particulieren Geen eigen risico. AANMELDEN, INFO, ADVIES. inschrijven info advies. Locaties in de buurt. Arnhem Apeldoorn Deventer. De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben.
Mindvol.nl Nijmegen.
Daarom betalen we je deelnamebedrag terug mocht je onverhoopt niet tevreden zijn. Minimum aantal deelnemers is 5 en maximum is 12. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Mindvol.nl voor Mindfulness trainingen in: Apeldoorn, Breda, Ede, Lochem, Nijmegen, Nijverdal, Zeist en Zevenaar.
Brenda Lelie Mindfulness en compassie Nijmegen.
De 8-weekse mindfulnesstraining geef ik ook aan bedrijven en instellingen. In-company of op mijn locatie in het centrum van Nijmegen. Alle veelgestelde vragen over mindfulness, mijn trainingen, de kosten etc. op een rij. Ik organiseer verschillende verdiepende activiteiten voor wie de mindfulnesstraining heeft gevolgd, of op een andere manier ervaring heeft met meditatie.

Contacteer ons