Meer resultaten voor Mind-fool-ness

Mind-fool-ness
Mindfoolness Onderwijs en opleiding Facebook 3 recensies 90 foto's.'
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Mindfoolness op Facebook.
Koert van der Velde over mindfulness en mindfoolness. Boekbespreking Taede A. Smedes.
Mindfulness zonder dat het mindfoolness wordt Damon 2015. En hij vervolgt: Mindfulness is dus onderdeel van een grotere culturele verandering, die het religieuze vacuĆ¼m dat in het Westen na de teloorgang van het christendom is ontstaan, toch weer min of meer religieus weet op te vullen p.
bol.com Geen gezweef, Koert van der Velde 9789460362187 Boeken.
Dit nieuwe boek heeft als ondertitel: mindfulness zonder dat het mindfoolness wordt, een taalgrapje waarmee de auteur doelt op een dreigende verwarring van de religieuze en eventueel pseudo-wetenschappelijke verdiensten van meditatie c.q. De auteur maakt bezwaar tegen de presentatie van mindfulness als neutrale techniek om te ontspannen en te verstillen, omdat hiermee de religieuze vooral boeddhistische oorsprong ervan wordt verhuld.
MEDITATIE en MYSTIEK: Van Mindfulness naar Mind-fool-ness.
In deze lezing gaan we dit pad verkennen en dan zal blijken dat dit eerste pad op de Weg van het Vlammend Zwaard, op de weg tot het laten groeien van de Ziel, zeker niet het eenvoudigste pad is. Van Mind-ful-ness naar Mind-fool-ness.
Geen gezweef! Uitgeverij Damon.
Dit" nieuwe boek heeft als ondertitel: mindfulness zonder dat het mindfoolness wordt, een taalgrapje waarmee de auteur doelt op een dreigende verwarring van de religieuze en eventueel pseudo-wetenschappelijke verdiensten van meditatie c.q. De auteur maakt bezwaar tegen de presentatie van mindfulness als neutrale techniek om te ontspannen en te verstillen, omdat hiermee de religieuze vooral boeddhistische oorsprong ervan wordt verhuld.
Boekwinkeltjes.nl Geen gezweef! mindfulness zonder dat het mindfoolness word.
In Geen gezweef! Mindfulness zonder dat het mindfoolness wordt gaat de auteur op onderzoek uit naar de werking, de oorsprong en de toekomst van mindfulness. Wat gebeurt er precies wanneer je aan mindfulness doet? Wat kun je ervan verwachten en wat niet?
26 Mindfoolness Art of Life Mindfulness.
Mindbleep 26 Mindfoolness. Mindfoolness Oktober 2016. Ego is slim en een formidabele opponent als het gaat om de afstemming op non-duaal Gewaarzijn. Een shape shifter noemt Adyashanti hem, daarmee doelend op het grote talent van ego om zich alle ervaringen ook spirituele direct toe te eigenen om zijn zelfbeeld mee op te poetsen.

Contacteer ons